Doorgaan naar artikel
Over ons

Over ons

OVER ONS

Welkom bij Comfort Huis, uw betrouwbare partner voor al uw bouw- en renovatieprojecten. Wij zijn een professioneel en ervaren bouwbedrijf dat zich inzet voor het creëren, verbeteren, vernieuwen en onderhouden van uw woning. Of u nu een nieuw huis wilt bouwen, uw bestaande huis wilt opknappen, of een kleine reparatie nodig heeft, wij staan voor u klaar.

MISSIE

Onze Missie

Onze missie is om uw dromen waar te maken. Wij luisteren naar uw wensen en ideeën, en geven u eerlijk en deskundig advies over de haalbaarheid en de kosten. Wij maken een offerte op maat, die zo volledig en transparant mogelijk is. Wij werken samen met u om een plan te maken dat aan uw verwachtingen voldoet.

VISIE

Onze visie

Onze visie is om een toonaangevend bouwbedrijf te zijn, dat bekend staat om zijn kwaliteit, innovatie en klanttevredenheid. Wij willen de normen en verwachtingen in de bouwsector overtreffen, door gebruik te maken van de beste internationale praktijken, oplossingen en specialisten. Wij willen een positieve bijdrage leveren aan de samenleving, het milieu en de economie, door duurzaam en verantwoord te bouwen.

FILOSOFIE

Onze Filosofie

Onze filosofie is dat geweldige ruimtes ontstaan uit het samenspel van visie, samenwerking en design. Wij zien ons werk niet als individuele projecten, maar als een kans om een band op te bouwen met onze klanten en hun dromen waar te maken.

WAARDEN

Onze waarden

“Onze waarden zijn de basis van ons bedrijf. Ze weerspiegelen wie we zijn, wat we doen en hoe we het doen.”

KWALITEIT

Wij leveren kwalitatief hoogwaardig en foutloos werk, met zorg en vakmanschap. Wij houden ons aan alle erkende internationale kwaliteitsnormen, en streven naar continue verbetering.

GARANTIE

Wij staan achter ons werk, en bieden volledige garantie op al onze projecten. Wij lossen eventuele problemen snel en kosteloos op, en zorgen voor uw tevredenheid.

INNOVATIE

Wij zijn een innovatief bedrijf, dat altijd op zoek is naar nieuwe ideeën, oplossingen en mogelijkheden. Wij volgen de laatste trends en ontwikkelingen in de bouwsector, en werken samen met toonaangevende specialisten van over de hele wereld.

RESPECT

Wij respecteren onze klanten, partners, medewerkers en opdrachtnemers. Wij gaan uit van een vertrouwensvolle en eerlijke relatie, waarin we elkaar waarderen en ondersteunen.

ONDERHOUD

Wij zorgen voor het onderhoud van de installaties die we hebben gebouwd, om ze in goede staat te houden en hun levensduur te verlengen.

TEAM

Ons Team

Ons team bestaat uit hooggekwalificeerde en gemotiveerde professionals, die hun passie voor bouwen delen. Onze oprichter en directeur, Yurii Tsvyk, heeft meer dan 20 jaar ervaring in de bouwsector, en heeft talloze projecten succesvol afgerond. Hij leidt een team van deskundige architecten, ingenieurs, bouwers, elektriciens, loodgieters, schilders en andere vakmensen, die elk hun eigen expertise en vaardigheden inbrengen. Samen vormen we een sterk en divers team, dat elke uitdaging aankan.

WERKGEBIEDEN

De regio waarin wij werken

Wij zijn actief in het zuiden en noorden van Nederland. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Leiden, maar we werken ook in andere steden en regio’s, afhankelijk van de vraag en de beschikbaarheid. Wij zijn flexibel en mobiel, en kunnen ons aanpassen aan uw locatie en planning.

Wij zijn transparant over onze werkwijze en gaan uit van een respectvolle en vertrouwensvolle relatie met onze klanten.

WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN

Klantenreviews

“Ik ben uiterst tevreden met de reparaties die Comfort Huis heeft uitgevoerd. Vanaf het eerste contact tot de voltooiing van het project was alles naar volle tevredenheid. Het team van Comfort Huis werkte efficiënt en professioneel, en alle werkzaamheden werden stipt op tijd afgerond. De kwaliteit van het werk heeft mijn verwachtingen ruimschoots overtroffen. Ik kan Comfort Huis van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar betrouwbare en hoogwaardige bouwdiensten.”


Lorem Ipsum

“Als veeleisende klant kan ik met volle overtuiging zeggen dat Comfort Huis een uitstekende prestatie heeft geleverd bij onze woninguitbreiding. Hoewel het proces meer tijd in beslag nam dan ik had verwacht, ben ik ervan overtuigd dat alle technologische processen nauwgezet zijn gevolgd. Het geduld en de zorg die de werknemers van Comfort Huis hebben getoond, hebben mijn waardering verdiend. Dank aan het hele team.”


Lorem Ipsum

Ik ben zeer onder de indruk van de dakrenovatie die Comfort Huis voor ons heeft uitgevoerd. Het hele team werkte nauw samen en toonde een hoge mate van professionaliteit. Ze waren punctueel en leverden kwaliteitswerk af. Ons dak ziet er nu niet alleen fantastisch uit, maar we hebben ook het vertrouwen dat het duurzaam en goed geïsoleerd is. De prettige service en aandacht voor detail maken Comfort Huis onze eerste keuze voor toekomstige projecten.“


Lorem Ipsum