Doorgaan naar artikel
Diensten

Diensten

RENOVATIE

Renovatie

Heeft uw huis reparaties nodig? Wilt u bijvoorbeeld de isolatie of het dak van uw woning verbeteren? Dan is het verstandig om uw huis te renoveren. Renovatie betekent dat u uw woning vernieuwt en dus beter maakt. Renovatie is vooral nodig bij oudere huizen. Zoekt u een deskundige, ervaren en betrouwbare aannemer voor deze renovatieklussen? Bouwbedrijf Comfort Huis is het beste bedrijf voor het repareren van uw huis.

HERONTWIKKELING

Herontwikkeling

Ben je de huidige indeling van je appartement of huis beu? Wil je muren verplaatsen of de indeling compleet veranderen? Dan is herontwikkeling een slimme keuze. Met herontwikkeling maakt u uw huis helemaal anders en handiger. Zoekt u een deskundige, creatieve en betrouwbare aannemer voor deze klus, dan staat Comfort Huis Bouwbedrijf voor u klaar.

GEVELKOZIJNEN

Deuren en kozijnen vervangen

Heeft uw huis een nieuwe uitstraling nodig? Wilt u bijvoorbeeld de kleur of het materiaal van uw deuren en kozijnen veranderen? Het vervangen van deuren en kozijnen kan u helpen uw huis energiezuiniger en esthetisch aantrekkelijker te maken. Bovendien dit vooral nodig bij beschadigde of verouderde deuren en kozijnen die vaak niet meer goed sluiten of isoleren. Voor deze klus hebt u een deskundige, creatieve en betrouwbare aannemer nodig. Comfort Huis Bouwbedrijf is de perfecte keuze. Meer details →

LOODGIETER

Loodgieter

Heeft uw huis een goede loodgieter installatie nodig? Wilt u bijvoorbeeld de waterleidingen of de afvoeren van uw woning veranderen? Het vernieuwen van de loodgieter installatie kan u helpen uw huis veiliger en comfortabeler te maken. Voor deze klus hebt u een deskundige, creatieve en betrouwbare aannemer nodig. Bouwbedrijf Comfort Huis voert alle loodgieterswerkzaamheden uit, van kraanvervanging tot grote badkamerrenovaties. Neem contact met ons op en wij voeren al uw loodgieterswerkzaamheden snel en efficiënt uit.

ELEKTRA

Elektrische installatie

Heeft uw huis een moderne elektrische installatie nodig? Wilt u bijvoorbeeld de verlichting of de stopcontacten van uw woning veranderen? Het vernieuwen van de elektrische installatie kan u helpen uw huis veiliger en comfortabeler te maken. Bovendien is dit vooral nodig bij verouderde of onveilige elektrische installaties die vaak niet meer voldoen aan de huidige normen. Voor deze klus hebt u een deskundige, ervaren en betrouwbare aannemer nodig. Bouwbedrijf Comfort Huis is uw betrouwbare aannemer.

STUCEN

Stucen

Heeft uw woning een nieuwe look nodig? Bent u van plan de kleur of textuur van de muren en het plafond te veranderen? Het bepleisteren van muren en plafonds kan een effectieve manier zijn om uw huis te decoreren en het comfort te verhogen. Dit is vooral belangrijk in oude huizen, omdat vroegtijdige zorg tot kapitaalvernietiging kan leiden. Hiervoor heeft u een ervaren, creatieve en betrouwbare aannemer nodig. Comfort Huis Bouwbedrijf staat klaar om uw wensen waar te maken.

SCHILDEREN

Schilderen

Bent u de kleur van de muren in uw huis beu? Of is de kleur van de buitenmuren vervaagd en niet meer prettig voor het oog? Een professioneel team schilders staat klaar om de muren en plafonds van uw woning te schilderen en helpt u uw interieur mooier en comfortabeler te maken. Voor deze klus heeft u een ervaren, creatieve en betrouwbare aannemer nodig. Het bouwbedrijf Comfort Huis is de ideale keuze.

CV INSTALLATIE

Cv Installatie

Is uw huis toe aan een efficiënt verwarmingssysteem? Overweegt u de CV-ketel of radiatoren te vernieuwen? Door uw centrale verwarmingssysteem te moderniseren, kunt u uw huis niet alleen economischer verwarmen, maar ook het comfort verhogen. Voor deze taak heeft u een ervaren, en betrouwbare aannemer nodig. Het bouwbedrijf Comfort Huis staat klaar om u de ideale optie te bieden.

WARME VLOER

Warme Vloer

Denk je erover om je vloer te vervangen of vloerverwarming te plaatsen? Door een vloerverwarmingssysteem te installeren, verwarmt u uw woning niet alleen efficiënter en zuiniger, maar verbetert u ook het comfort. Voor deze klus heeft u een ervaren en betrouwbare aannemer nodig. Bouwbedrijf Comfort Huis staat klaar om voor u de installatie van vloerverwarming van welke complexiteit dan ook uit te voeren.

HOUT RESTAURATIE

Hout Restauratie

Zijn houten constructies onbruikbaar geworden? Ervaart u luchtstromen bij de ramen of krakende trappen?
Tijdige restauratie helpt niet alleen het uiterlijk van houten producten te behouden, maar verlengt ook hun levensduur. Voor deze klus heeft u een ervaren en betrouwbare aannemer nodig. Bouwbedrijf Comfort Huis is klaar om de restauratie van houten ramen, deuren, trappen en balken uit te voeren. Neem contact met ons op voor een gratis offerte.

TEGELWERK

Tegels Leggen

Wilt u de tegels in uw keuken, woonkamer of badkamer repareren of bijwerken? Om een ​​kwalitatief resultaat te verkrijgen, vereist tegelwerk bijzondere pedanterie en oog voor detail. De specialisten van Comfort Huis beschikken over alle benodigde kwalificaties. Neem contact met ons op en wij garanderen u jarenlang kwalitatief hoogstaand resultaat. Neem contact met ons op voor een gratis offerte.

VLOREN LEGGEN

Parket, Laminaat

Heeft u besloten uw vloer te vervangen? Hulp nodig bij montage en demontage? De professionele legservice van Comfort Huis beschikt over de nodige kennis en ervaren specialisten die snel en efficiënt parket- of laminaatvloeren kunnen plaatsen. Het bespaart u tijd en zal zeker geweldige resultaten opleveren. U kunt hier geheel vrijblijvend een offerte aanvragen.

DAKWERK

Dakwerken

Heeft u te maken met een daklekkage of schade aan uw dak? Of wilt u graag weten hoe de huidige staat van uw dak is? Het professionele bouwbedrijf Comfort Huis beschikt over de nodige expertise en ervaren vakmensen die dakwerken snel en efficiënt kunnen uitvoeren. Dit bespaart u tijd en garandeert uitstekende resultaten. Neem contact op met ons op en wij verzekeren u van een duurzaam hoogwaardig resultaat. U kunt hier nu een vrijblijvende offerte aanvragen.

GEVELWERKEN

Gevelwerken

Ziet uw woning er niet meer aantrekkelijk uit? Of voelt u zich niet meer prettig in uw woning? Dit betekent dat u uw gevel moet inspecteren en actie moet ondernemen. Voor deze klus heeft u een ervaren en betrouwbare aannemer nodig. Bouwbedrijf Comfort Huis staat klaar om hoogwaardige gevelwerken van elke complexiteit uit te voeren met jarenlange garantie. Ontvang nu geheel kosteloos een offerte.